Wat is de beste huidverzorging voor mijn huid?

Iedereen is anders. Ieder lichaam is anders en iedere huid is anders. Iets wat voor je beste vriendin werkt, hoeft niet voor jou te gelden. Hoe kom je er dan achter wat de beste huidverzorging is voor jouw huid? In deze blog helpen we je de eerste stappen te identificeren.

Stap 1: Wat is je huidtype?

Hoe je je huid verzorgt heeft alles te maken met je huidtype. Iemand met een droge huid of /gevoelige huid heeft een andere huidroutine dan iemand met een vette/acné huid. Hieronder kun je zien wat jouw huidtype is:

 

Stap 2: Wat doe je op dit moment qua huidverzorging?

Hoeveel ervaring heb je met huidverzorging? Heb jij nog nooit huidproducten gebruikt of al heel veel uitgeprobeerd? Als je net begint met het ontdekken van huidverzorging dan adviseren wij om rustig te beginnen. Je huid verzorgen is namelijk iets wat in je ochtend- en avondroutine moet komen. Dit kost tijd, dus gun jezelf die tijd en maak het niet te moeilijk. Begin met de basis: je huid reinigen en een goede crème die past bij jouw huid. Naarmate je meer ervaring hebt, kun je je huidroutine personaliseren en specifieke huidproblemen aanpakken (naar wens).

Stap 3: Less is more

Hoe beter en hoog geconcentreerd de producten zijn die je gebruikt, hoe effectiever ze zijn. Ook heb je minder van het product per gebruik nodig (duurzamer) en hoef je geen duizend crème potjes in je badkamer te hebben staan. Bezuinig niet op huidproducten en zoek een mooie middenweg. Een crème van €300,- is echt niet nodig. Bij een crème van €10,- kun je wel je twijfels trekken, aangezien de ingrediënten in het product dan waarschijnlijk synthetisch zijn.

Stap 4: Vermijd producten met synthetische ingrediënten

Om een product goedkoper te kunnen produceren, worden er vaak ingrediënten vervangen door de synthetische variant (nep dus). Vermijd deze, want deze producten zijn gemaakt voor korte termijn resultaten. Resultaten die van korte duur zijn, aangezien ze alleen het oppervlak aanpakken. Bij hoog geconcentreerde producten met zuivere ingrediënten ga je niet alleen op korte termijn resultaten zien, maar zal de gezondheid van je huid op de lange termijn ook verbeteren.

Stap 5: Beaumore

Bij Beaumore werken we uitsluitend met hoog geconcentreerde producten met zuivere ingrediënten. Producten die écht wat voor je huid doen en dieper in de huidlagen gaan. Wij helpen jou met het vinden van de beste huidverzorging voor jouw huid met persoonlijk huidadvies. Ook zijn wij de enige in Nederland met het geweldige (al zeggen we het zelf) merk iSClinical. En daar zijn we trots op!

Comments
  • Lois

    Hi, kunnen jullie mij een track&trace sturen van bestelling :13370?

    Alvast bedankt.
    Mvg,
    Lois Buijs

Leave a Comment

0

Typ en klik op Enter om te zoeken

rosaceaHuidproducten kiezen