Anne Müller | oprichter Beaumore

Een gezonde huid van buiten én binnen, dat is waar ik voor sta. Ik kies er bewust voor om mij te richten op de nieuwste technieken en ontwikkelingen die verder gaan dan klassieke behandelingen, maar ik vind het wel belangrijk dat het natuurlijke proces van de huid centraal blijft staan. Daarom blijf ik ook weg van chemische behandelingen, fillers en botox en kies ik voor effectieve, diep-werkende behandelingen die je huid ondersteunen. Hetzelfde geldt voor de producten waar we mee werken. Ik heb er lang naar gezocht en ver voor gereisd, maar nu weet ik en weten mijn klanten dat ik er 100% achter sta. De producten zijn hoog geconcentreerd en gaan veel dieper in de huidlagen. Ze zijn vrij van stoffen die niks doen voor een huid zoals geurstoffen en parabenen.

Ik heb mijn opleiding als medisch schoonheidsspecialist gedaan aan het gerenommeerde instituut van Leipzig (BBS Gesundheitswesen Leipzig) tijdens een 4-jarige opleiding, een stage op de dermatologische afdeling in het ziekenhuis en aangevuld met een master-diploma. Verder ben ik op dit moment bezig met een extra studie dermatologie en ga ik regelmatig naar verschillende cursussen. Je bent nooit te oud om te leren!

Maxie Hinfelaar 

Als klein meisje keek ik vol bewondering naar mijn moeder als ze make-up op deed in de ochtend of in de avond crème op haar gezicht smeerde uit van die mooie potjes. Dat ik nu samen met mijn moeder in de schoonheidsbranche werk, had ik nooit gedacht. Ik wist altijd al dat ik ondernemer wilde worden, maar wist nooit zo goed waarin. Ik ben niet voor niets een master Bedrijfskunde gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Beaumore kwam op mijn pad en ik vind het geweldig dat ik dit samen met mijn moeder mag doen!

Ik ben verantwoordelijk voor (bijna) alles wat er achter de schermen gebeurt, dit wil zeggen alle marketingactiviteiten zoals Social Media, analyseren en optimaliseren van processen zoals de webshop, maar ook de B2B kant van Beaumore.

0

Typ en klik op Enter om te zoeken