Hollywood’s secret: iSClinical nu ook in Nederland!

Jessica Alba, Rosie Huntington-Whitely, Lea Michelle, Shay Mitchell, Kourtney Kardashian, Victoria Beckham. Dit is een greep uit de namen die de huidverzorgingsproducten van iS Clinical (Innovative Skincare) met heel veel liefde gebruiken. Ook bekende huidtherapeuten zoals Shani Darden en ‘The LA Facialist’ werken met dit merk.

Dit komt zeker met een prijskaartje? Dat valt mee. De producten van iSClinical zijn gemiddeld tussen de 40-130 euro. Dit is vergelijkbaar met prijzen die je betaalt voor merken zoals Clinique, Chanel en Estée Lauder.

Maar wat maakt iS Clinical zo uniek?

Alle serums, reinigingen, maskers, moisturizers en zonprotectie bevatten hoog-geconcentreerde werkstoffen. Dit komt omdat, in tegenstelling tot andere merken, de producten in kleine hoeveelheden worden gefabriceerd. De aanwezigheid van de werkende stoffen en werking van de producten is hierdoor gegarandeerd. iS Clinical representeert een nieuwe generatie aan diep-werkende gezichtsproducten die een dramatisch, zichtbaar resultaat leveren. De focus ligt op een lange termijn werking.

Hiernaast zijn de zuivere hoofdingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo maakt het merk gebruik van werkende stoffen die gewonnen worden uit planten die kunnen overleven in extreme omstandigheden. Denk aan op Alaska of in de woestijn.

Verder zijn de producten van iS Clinical geschikt voor alle huidtypes en huidproblemen. Bijvoorbeeld: acné, rosacea, pigmentvlekken, huidveroudering (anti-aging), en zelfs sterk belaste huid door chemotherapie en/of bestraling.

Rosie Huntington-Whitely over het Active Serum van iS Clinical: “I’m very loyal to iS Clinical, but there is one product that I would recommend to everyone and that’s Active Serum. It’s a bit of an investment product, but trust me, it changed my skin. It clears,  brightens, and just gives my face the lift it needs.”

Het merk is geliefd over de hele wereld en wordt regelmatig benoemd in tijdschriften zoals Vogue, Elle en Harper’s Bazaar. Nu is iSClinical eindelijk ook in Nederland te krijgen. Hieronder een selectie van deze benoemingen.

iSCLinical Nederland

De producten zijn verkrijgbaar bij Beaumore, webshop voor huidverbetering. Shop ze hier of vraag persoonlijk huidadvies aan:

iS Clinical producten shoppen op beaumore.nl →

Laat je een reactie achter?

Heb je iets aan deze blog gehad of een vraag over de producten? Ik zou het leuk vinden je reactie hieronder te lezen!

Showing 4 comments
 • Lois

  Hoi,

  Ik was benieuwd hoeveel de inhoud is van de cleansing complex.

  Mvg,
  Lois

  • Beaumore

   Hi Lois,

   Bedankt voor je berichtje!

   Het Cleansing complex heeft een inhoud van 180 ml. Je doet er ongeveer 3 maanden mee (bij dagelijks gebruik)!

   Liefs,
   Maxie van Beaumore

 • Tessa

  Hoi,
  Ik ben benieuwd of ik in Corona tijden ook producten via jullie webshop kan bestellen?
  Alvast bedankt voor de reactie.
  Mvg,
  Tessa

  • Beaumore

   Hi Tessa,

   Dat kan zeker! Onze webshop is gewoon geopend.

   We hebben je ook een mailtje gestuurd. Heb je deze ontvangen?

   Groetjes,
   Maxie

Leave a Comment

0

Typ en klik op Enter om te zoeken