Missie en visie

De missie van Beaumore is het verbeteren van de gezondheid van de huid op de lange termijn. Denk aan een betere vochtbalans, gestimuleerde huidcellen en diep-gereinigde huidlagen. De dagelijkse verzorgingsroutine speelt hierbij ook een grote rol. Het gebruik van de juiste producten die passen bij de huid is de sleutel tot succes. Dit maakt Beaumore uniek. Wij kijken naar alle aspecten die te maken hebben met de gezondheid van de huid en gaan veel verder dan traditionele schoonheidsmethodes. De combinatie van diep-werkende gezichtsbehandelingen en goede, hoog-geconcentreerde verzorgingsproducten dragen bij aan een ‘fitte’, gezonde en stralende huid.

 Gezonde huid, mooie huid

De visie van Beaumore is dat iedereen bewust is van de gezondheid van de huid en dat het verzorgen van de huid net zo belangrijk is als gezond eten en beweging. Het is een deel van een gezonde levensstijl. Immers, de huid weerspiegelt de gezondheid en is vaak het eerste wat je ziet én wat anderen zien.

Het gaat voor ons niet om een ‘perfecte huid’. Het gaat veel verder dan dat. Het gaat erom dat jij goed voor je huid zorgt. Dat je lief bent voor je huid. Dat je lief bent voor jezelf. Dat je huid representeert hoe jij je voelt vanbinnen. Want als jij goed voor jezelf zorgt, zie je dat ook vanbuiten!

Schoonheidssalon Bergen op Zoom Anne
0

Typ en klik op Enter om te zoeken