Over ons

Anne:

“In 2015 heb ik een kleine praktijk overgenomen om zo het avontuur te beginnen. Ik begon met alleen pedicure, maar wilde al snel meer. Ik ben me toen gaan richten op gezichtsbehandelingen en producten die hierbij aan zouden sluiten. Echter, ik wilde niet zomaar iets. Ik wilde iets unieks aanbieden waarbij ik échte lange termijn resultaten kon garanderen die verder zouden gaan dan de klassieke schoonheidsbehandelingen”

ons-verhaal_anne_maxie_1
ons-verhaal_anne_maxie_2

Maxie:

“Ondertussen was ik bezig met mijn studie International Business in Utrecht waarbij ik me specialiseerde in Marketing. Ik volgde mijn moeder nauw en hielp haar af en toe waar het kon”

Maxie: “Nadat Beaumore steeds succesvoller werd, zijn we serieus gaan kijken naar een eventuele samenwerking. We zeiden tegen elkaar: hoe geweldig zou het zijn als het ons echt zou lukken, samen als moeder en dochter!?”

Anne: “De stappen om onze droom te verwezenlijken hebben we genomen en Maxie is nu verantwoordelijk voor (bijna) alles wat achter de schermen gebeurt. Samen, ook met mijn andere dochter Susi die een geweldig productiebedrijf heeft, zijn we een sterk team. Met een groeiende praktijk én webshop werken we keihard aan de toekomst van Beaumore. Wow, we kunnen het bijna niet geloven!”

Maxie: “Ik denk dat door onze passie voor Beaumore en mix van expertises wij een uniek bedrijf zijn, zeker in de schoonheidsbranche. Het gaat ons gewoon lukken hoor, mam”

Anne: “Zeker weten.”

Beaumore staat niet alleen voor schoonheid van buiten, een combinatie van een gezonde levensstijl, goede huidverzorging en een stralende lach staan centraal. Gezond zijn vanbinnen, zie je ook van buiten. En met de hulp van Beaumore wordt die schoonheid van buiten extra benadrukt. Dat jij je goed voelt, is het allerbelangrijkste voor ons.

0

Typ en klik op Enter om te zoeken