Welkom op de nieuwe website én webshop!

Lieve klanten, bezoekers & volgers van Beaumore,

Met heel veel trots presenteren wij jullie de nieuwe website van Beaumore. Op deze website vindt u alles over alle behandelingen van de schoonheidspraktijk in Bergen op Zoom, kunt u gemakkelijk een afspraak maken en de producten shoppen waar wij zo graag mee werken.

De webshop is helemaal nieuw, en zo ingericht dat u de producten kunt filteren op uw specifieke wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een bepaald product voor een bepaald huidprobleem? Dan kunt u aan de linkerkant van de shop pagina de categorieën aanvinken waardoor u meteen de producten kunt zien die aansluiten bij uw wensen!

Alle producten zijn met zorg uitgekozen waardoor alleen de producten waar wij volledig achterstaan op de webshop te koop zijn. Wij werken met hoog geconcentreerde, diep-werkende producten die verder gaan dan de meeste andere producten. Producten van hoge kwaliteit.

Bij elke bestelling ontvangt u een uitgebreid advies over hoe de producten gebruikt moeten worden én kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen mochten er nog vragen zijn. Dat kan via info@beaumore.nl. U bent uiteraard ook altijd welkom in de praktijk in Bergen op Zoom!

Volg ons ook op Social Media om altijd op de hoogte te zijn van alle acties en nooit een huidtip te missen!

Wij wensen u veel shopplezier en/of hopen u te mogen ontvangen in de praktijk.

Liefs,

Anne Müller | oprichtster Beaumore schoonheidspraktijk Bergen op Zoom

Instagram: @beaumore.nl
Facebook: Beaumore

Leave a Comment

0

Typ en klik op Enter om te zoeken