De Cleansers van iS Clinical

De perfecte reiniger vinden is de eerste stap naar een heldere en stralende teint! Met zoveel opties die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Daarom hebben we een gids samengesteld om je te helpen de juiste cleanser te kiezen voor jouw huidtype en huidproblemen.

Of je nu een vette huid, een droge huid of acne hebt, wij hebben een optie voor je. Ga op zoek naar jouw perfecte match en zeg hallo tegen een gezonde, stralende huid!

Het belangrijkste product is een reiniging. Kies voor een reiniging met zuivere ingrediënten die de essentiële oliën en ph-waarde van je huid intact houdt. Een reinigingsgel is perfect voor een vette huid. Voor een gecombineerde/droge huid is een rijkere gel of crème een goede keuze.

Een andere belangrijke stap is het verwijderen van oude, opgestapelde huidcellen. Dit doe je door te exfoliëren (ook wel ‘scrubben’). Kies voor een mild product met ingrediënten zoals vitamines en mineralen die je huid ondersteunen. Dit kan perfect met de Cleansing Complex Polish!

Reiniging

  • Cleansing Complex is een reinigingsgel en bevat herstellende ingrediënten die het huidoppervlak en de poriën grondig reinigen zonder daarbij de essentiële oliën aan te tasten.
  • Cleansing Complex Polish is een krachtige maar zachte reinigingsgel die het huidoppervlak en de poriën effectief reinigt met korrels van jojoba esters.
  • Cream Cleanser is een game-changer voor mensen met een droge, gevoelige huid die op zoek zijn naar een zachte maar effectieve reinigingsoplossing. Cream Cleanser is een reinigingsmelk.
  • Warming Honey Cleanser is een rijke gel met zuivere honing (40%) en helpt de genezing van de huid.

Cleanser Gids

Gebruik onderstaande gids om te bepalen welke cleanser van iS Clinical bij jou past! Nog niet helemaal zeker? Stuur dan een mailtje naar info@beaumore.nl en we helpen je graag verder!

iS clinical cleansers
0

Typ en klik op Enter om te zoeken