Huidverbetering Bergen op Zoom

Op zoek naar professionele huidverbetering in Bergen op Zoom? Ontdek Beaumore, dé praktijk voor huidverbetering waar jouw huid centraal staat. Met onze gespecialiseerde behandelingen en expertise helpen we jou om de beste versie van jezelf te laten stralen.

Onze aanpak is gericht op het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van jouw huid, met resultaatgerichte behandelingen die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften. Of je nu last hebt van acne, huidveroudering, pigmentvlekken of andere huidproblemen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die echt werken.

Huidverbetering Bergen op Zoom

“Écht huidverbeterend, voor de lange termijn!”

In onze praktijk werken we met geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten, gecombineerd met de nieuwste behandelmethoden en een persoonlijke benadering. Anne, ervaren medisch schoonheidsspecialist met meer dan 30 jaar ervaring, staat klaar om jou te begeleiden naar een gezondere, stralende huid waar je trots op kunt zijn.

Kies voor huidverbetering in Bergen op Zoom met Beaumore en ervaar het verschil. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anne en ik heb mijn opleiding als medisch schoonheidsspecialist genoten aan het gerenommeerde instituut van Leipzig (BBS Gesundheitswesen Leipzig) tijdens een 4-jarige opleiding, een stage op de dermatologische afdeling in het ziekenhuis en aangevuld met een master-diploma. Ik geloof in een gezonde, mooie huid die van binnen én buiten komt.

Beaumore past bij jou als…

 • Jij een gezonde huid wilt.
 • Je niet alleen NU resultaten wilt zien, maar ook over 5, 10, of zelfs 20 jaar.
 • Je opzoek bent naar de effectiefste producten en behandelingen.
 • Je behandelingen en producten zoekt die dieper in de huidlagen werken, niet alleen het oppervlak.
 • Je ook wilt werken aan de oorzaak, niet alleen de symptomen

Huidverbetering

Huidverbetering bij Beaumore betekent een gezonde huid op de korte, maar vooral lange-termijn. Je huid is je grootste orgaan en staat in nauw verband met wat er in je lichaam gebeurt. Wij geloven in het ondersteunen van het natuurlijke proces van je huid. Hiermee waarborg je de essentiële functies van de huid terwijl hij er stralend, zuiver en jong uitziet.

Behandelingen

Bij Beaumore, praktijk voor huidverbetering, in Bergen op Zoom bieden we een breed scala aan behandelingen aan voor gezicht, lichaam en voeten. De focus ligt bij het verbeteren van de gezondheid van de huid op de korte én lange termijn.

Niet zeker welke behandeling bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gezichtsconsult. Dan kijken we samen naar welke behandeling(en) bij jouw huid passen. Aan dit consult zitten geen kosten.

Top 3 huidverbeterende behandelingen

Hydrafacial

De gezichtsbehandeling HydraFacial MD® is effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid. Dit is perfect bij huidproblemen zoals huidveroudering, acné  littekens, rosacea, couperose en pigmentatie. De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden. Daarnaast worden vitamines, antioxidanten en hyaluron zuur diep in de huid gesluisd. De huid verzacht, verfrist en krijgt een gezonde uitstraling.

Prijzen HydraFacial

HydraFacial BEHANDELING DUUR PRIJS
Basis 1 45 min. €96,-
Basis 2 90 min. €130,-
Basis 3 90 min. €154,-

SkinPen 

SkinPen Microneedling is een zeer effectieve en veilige manier om de huid in de diepte te vernieuwen, te verstevigen en beschadigingen te behandelen. Bij Microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, met als gevolg de stimulans van celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Prijzen SkinPen

SKINPEN BEHANDELING DUUR PRIJS
SkinPen behandeling los 45 min. €180,-
SkinPen behandeling kuur 3x (10% korting) 45 min. €486,-
SkinPen behandeling kuur 6x (20% korting) 45 min. €864,-
SkinPen in combinatie met Hydrafacial 90 min. €260,-

iS Clinical

De intensief werkende iSClinical behandelingen geven de huid op een snelle en veilige manier een boost. Fijne lijntjes en rimpels verminderen, de huid wordt verzacht en geëgaliseerd en cel vernieuwing wordt gestimuleerd. Het unieke van deze behandeling is de combinatie van de therapeutische maskers en een uitgebalanceerde combinatie van serums en crèmes.

Prijzen iS Clinical

IS CLINICAL DUUR PRIJS
IS Clinical Fire & Ice behandeling 90 min. €110,-
IS Clinical Enzyme behandeling 90 min. €110,-
IS Clinical Eye Bright behandeling 15 min. €20,-

Waarom huidverbetering bij Beaumore?

 • Persoonlijke aanpak
 • Nieuwste behandelingen en technieken op het gebied van huid verbeterende behandelingen
 • We kijken naar de oorzaak, niet alleen de symptomen
 • Breed assortiment producten die aansluiten bij het verbeteren van de gezondheid van de huid op zowel korte als lange termijn
 • Centraal gelegen in het prachtige pand de Melkfabriek in Bergen op Zoom
 • Offline én online support
Huidverbetering Bergen op zoom

Wat vinden klanten van Beaumore?

Een behandeling bij Beaumore is absoluut de moeite waard. Met haar vakkennis weet Anne mij elke keer weer te verrassen wat er allemaal mogelijk is. Na de behandeling, of t nu pedicure en/of gezichtsbehandeling is, ga ik met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis.

 

-Esther Poffé van den Broek-

Hydrafacial is top! Het lijkt wel een cliché, maar het is echt een weldaad! Al na 2 sessies merk ik hoe mijn huid beter wordt, strakker, ” levendiger”. Ik ben super tevreden. Ook de massage die je krijgt bij de behandeling is van een andere planeet, zo goed, zo ontspannend. Je wilt nooit meer weg!
Een aanrader dus.

 

-Maria Bosquee-

Geweldig in 1 woord. HYDRA facial is een weldaad voor je gezicht. Anne kan ook zo goed masseren, kan het niet uitleggen, dat moet je ervaren. De warme stoel is ook hemels.

 

-Petra de Bruijn-

Een behandeling bij Beaumore is een feestje!! Anne heeft een enorme vakkennis en energie en boekt met haar prachtige behandelingen, geweldige resultaten! Voor iedereen een aanrader!!!

 

-Pauline van Gilse-

0

Typ en klik op Enter om te zoeken