HydraFacial MD®

De gezichtsbehandeling HydraFacial MD® is effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid en perfect bij huidproblemen zoals huidveroudering, acné (onzuivere huid), littekens, rosacea, couperose en pigmentatie. De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden. Daarnaast worden vitamines, antioxidanten en hyaluron zuur diep in de huid gesluisd. De huid verzacht, verfrist en krijgt een gezonde uitstraling. Deze behandeling werkt diep, is 100% pijnloos en heeft geen ‘downtime’. Dit betekent geen geïrriteerde of rode huid, u kunt dezelfde dag nog op pad.

Voor wie?

 • Alle leeftijden en huidtypes

Voordelen

 • Diepe reiniging van de huid
 • Krachtige peeling van de huid
 • Egale, zuivere en gladde huid
 • Lange termijn resultaten
 • Gezonde huid

Kan ik na deze behandeling de zon meteen weer in?

Wij raden aan om 48 uur na de behandeling niet in de directe zon te zitten. Verder raden wij aan om overdag in ieder geval een SPF van minimaal factor 25 te gebruiken. Dit is overigens altijd goed om te doen. Voor de rest hoef je je nergens zorgen om te maken.

Wat zijn Boosters?

Een booster is een hoog geconcentreerd serum dat in de huid wordt gesluisd. Door een booster aan je behandeling toe te voegen, zul je een nog beter resultaat bereiken. Met de (premium) boosters personaliseer je de HydraFacial behandeling, aangezien elke huid andere behoeftes heeft!

Dermabuilder BoosterHelpt het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels te egaliseren en verhoogt de elasticiteit van de huid
Pro Tec Plus BoosterBescherming tegen vrije radicalen, optimale hydratatie en vermindert roodheid
Regen GFTM Premium BoosterRegeneratieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Revolutionaire M-007 transporttechnologie garandeert een diepere en efficiëntere opname
NaadsifMD  Premium BoosterIntensieve hydratatie resulterend in de verhoging van de vochtbinding en het volume van de huid
Chrono Peptide Premium BoosterOptimaliseert regeneratie en stimulatie van Vit D. Collageen- en elastine filler voor afname van rimpeldiepte. Geeft energie aan de huid

Wat is LED licht therapie?

LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. 

Deze vernieuwde celenergie zorgt voor de vorming van nieuw collageen, een verbeterde doorbloeding, de stimulatie van de fibroblasten, de verhoging van de stofwisseling, een detox effect en de onderdrukking van het MMP1 (een enzym dat het collageen afbreekt).

Wat is een Lymfedrainage?

Een lymfedrainage kan een goede manier zijn om je huid een extra flinke boost te geven. Het lymfesysteem is een onderdeel van ons immuunsysteem en bestaat uit een netwerk van vaten waar de wondervloeistof ‘lymfe’ doorheen stroomt. Deze vloeistof spoelt afvalstoffen, bacteriën en overtollig vocht uit ons lichaam en is een echte allesreiniger. Een lymfedrainage of massage van de lymfe stimuleert deze doorstroom en helpt zo de afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. Het resultaat? Een gezonde, stralende huid.

Hydrafacial MD®DuurPrijs
Signature (incl. LED licht therapie)45 min.€124,99
Deluxe (incl. LED licht therapie + Boosters)60 min.€144,99
Platinum (incl. LED licht therapie + Premium Boosters + Lymfedrainage)90 min.€164,99

SkinPen microneedling

SkinPen Microneedling, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd, is een zeer effectieve en veilige manier om de huid in de diepte te vernieuwen, te verstevigen en beschadigingen te behandelen. Bij Microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, met als gevolg de stimulans van celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine. Deze behandeling wordt ingezet bij littekens (acnelittekens), grove poriën, melasma, lijntjes, verslapping van de huid en andere huidoneffenheden.

Voor wie?

 • Fijne lijntjes (voor diepere rimpels adviseren we een combinatie met een filler)
 • Grove huidstructuur
 • Acné littekens
 • Vermoeide, vale huid
 • Oppervlakkige pigmentvlekken

Voordelen

 • Herstelproces van de huid in de diepere huidlagen wordt in gang gezet
 • Fibroblasten worden gestimuleerd om nieuwe bindweefselcellen te produceren
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Stevigheid en elasticiteit van de huid wordt versterkt
 • Littekensen rimpels verminderen
 • Pigmentvlekken vervagen

Is deze behandeling veilig?

De SkinPen is een elektronisch microneedling systeem van de nieuwste generatie met geavanceerde veiligheidstechnologie. De SkinPen is het eerste medisch goedgekeurde needling apparaat ter wereld die medisch getest is en CE-gecertificeerd. Bij deze tests werden de hoogste eisen gesteld aan de kwaliteit van de penetratie naalden, hygiëne en steriliteit.

 • Gepatenteerde wegwerpnaaldhulpstuk per behandeling
 • Steriele bevestigingen met afdichting voorkomen terugstroming van vloeistoffen
 • Een speciale wegwerp-bioveiligheidshoes beschermt tegen mogelijke kruisbesmetting
 • De diepte van de naalden is flexibel instelbaar

FDA (Food and Drug Administration) keuring

CE-keurmerk klasse II en een ISO13485

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

1 uur na de behandeling: de huid is rood

4 uur na de behandeling: de huid begint zich te herstellen

24 uur na de behandeling: de huid ziet er rustig uit en je kunt (evt.) weer make-up dragen

Hoe ziet de voor-en nabehandeling van SkinPen eruit?

Voor de behandeling:

In een intake gesprek beantwoorden we je vragen, kijken wij naar jou huidconditie en bespreken we je wensen en verwachtingen. Tevens wijzen wij er op contra-indicaties en de strikt te volgen thuisroutine na de behandeling. Dit gesprek is altijd gratis.

Na de behandeling:

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 3 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

SKINPEN behandelingDuurPrijs
SkinPen behandeling los45 min.€180,-
SkinPen behandeling kuur 3x (10% korting)45 min.€486,-
SkinPen behandeling kuur 6x (20% korting)45 min.€864,-
SkinPen in combinatie met Hydrafacial90 min.€260,-

NIEUW!

Peelings

Milde peelings

Een behandeling waarin de huid zachtjes wordt geëxfolieerd met milde zuren. Deze peeling ’s zijn pijnloos en kan je ervaren als een milde tinteling in de huid. Hiervan zal je huid niet schilferen.

Het SWiCH ™ (anti aging)

Swich Dermal Rejuvenation System is een uniek alternatief voor chemische peeling die een nieuwe definitie geven van hoe wij de door ouderdom beschadigde huid behandelen. SWiCH ™ maakt gebruik van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid door de energieproductie in de huid te verhogen en het afweersysteem te versterken. Swich behandeling kan het hele jaar door toegepast worden en heeft geen downtime, zoals bij andere peeling ’s. Swich is een behandeling voor verouderde, rijpe huid, hyper pigmentatie, ouder dan 37 jaar.

Frequentie:

 • Elke 4 weken gedurende 6 maanden
 • Zonbescherming is essentieel te allen tijde
 • Thuisgebruik producten worden voorgeschreven volgens huidtype en conditie.
 • Een enzym behandeling wordt geadviseerd 12 à 14 dagen na de behandeling

 

Kuur van min 4 keer       € 85,- per keer

Enkel                    € 95,-

Enzym behandeling        € 75,-

ALPHA-BETA PEELING

Deze milde peeling is een combinatie van melk- en salicylzuur. De perfecte mix om de huid zachtjes te exfoliëren zonder irritatie of inflammatie. Ideaal voor de gemengde, onzuivere en verstopte huid.

ALPHA-BETA PEELING:                       €   85,00

LACTAATZUUR PEELING

Deze milde peeling op basis van melkzuur hydrateert de huid en pakt fijne lijntjes aan. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en droge, gevoelige huid. Lactaatzuur peeling kan gecombineerd worden met Hydrafacial of een Peptide masker voor een nog dieper resultaat.

Lactaatzuurpeeling:                           €   85,00

In combinatie met Peptide:               €   95,00

In combinatie Hydrafacial:                 € 150,00

Stevigere peelings

Stevigere peeling waarbij de huid kan gaan schilferen. Deze schilfering betekent dat de ‘oude’ beschadigde huid gaat verdwijnen en een nieuwe huid naar het oppervlak kan komen. De peeling ‘s worden samen met jou besproken afhankelijk van het huidtype en/of probleem.

DERMAFROST PEEL

Een diepe peeling op basis van salicylzuur voor acné en zonbeschadigde huidtypen. Deze behandeling zal de olieproductie verminderen en bacteriën die acné in de hand werken verwijderen. De huid zal tussen dag 2 en 7 gaan schilferen. Deze behandeling kan om de 2 maanden herhaalt worden. Na de behandeling krijgt u een thuisverzorgingspakket mee om jou huid zo snel mogelijk te herstellen.

Dermafrost peeling:                          €   85,00 incl. thuisverzorgingspakket

MANDELICLEAR PEEL + VITAMIN A

Een diepe peel op basis van amandelzuur. Het gaat efficiënt inwerken op pigmentatie problemen geassocieerd met donkere huidtypen. Verheldert eveneens pigmentatie veroorzaakt door acné, melasma of zonneschade. De huid zal tussen dag 2 en 7 gaan schilferen. Deze behandeling kan om de 2 maanden herhaalt worden. Een speciale Vitamine A peel wordt extra toegevoegd als booster om de fysieke peeling van de huid van binnenin te versnellen zonder de huid te beschadigen. Na de behandeling krijgt u een thuisverzorgingspakket mee om jou huid zo snel mogelijk te herstellen.

MANDELICLEAR PEEL + VITAMIN A:    € 150,00 incl. thuisverzorgingspakket

JESSNER PEEL

Circadia’s Jessner Peel is een combinatie van 14% salicylzuur, melkzuur en resorcinol. De huid kan 3 tot 4 dagen gaan schilferen. Hierdoor zal een nieuwe huid te voorschijn komen. Deze krachtige peel verhoogt de cel vernieuwing en zorgt hierdoor voor een steviger huidbeeld. Jessner peel verheldert pigmentatie veroorzaakt door acné, melasma of zonbeschadiging.

Jessner Peel:                                     € 120,00 incl. thuisverzorgingspakket

NIEUW!

Circadia behandelingen

Firming Peptide Facial (anti aging)

Vernieuw en revitaliseer de huid met krachtige anti-verouderingspeptiden, krachtige antioxidanten, stamcellen en plantaardige ingrediënten. Voorzie de huid met intelligente ingrediënten die de celgroei stimuleren, alle huidtypen herstellen en verjongen, waardoor een stralende teint ontstaat.

Prijs: € 120,-

Marshmallow Whip Hydrating Mask (droog, anti aging)

Maximaliseer hydratatie met Circadia’s Marshmallow Whip Hydratinggezichtsbehandeling. Droge, uitgedroogde huid wordt getransformeerd met een complex mengsel van hydraterende peptiden en plantaardige ingrediënten om essentiële hydratatie in de huid te realiseren, resulterend in algemene gezondheid en hydratatie.

Prijs: € 95,-

Snow Algae & Spirulina Cooling Facial (rocacea en gevoelige huid)

Verkoel en kalmeer onmiddellijk geïrriteerde en verzwakte huid met de unieke ingrediënten van Snow Algae, waarvan bekend is dat het de effecten van tijd herstelt, en Spirulina, met veel voedingsstoffen, om ontstekingen te verminderen tijdens het herstellen en verjongen van de huid.

Prijs: € 95,-

Clarifying Facial (acne en onzuider huid, ontstekingen)

Deze behandeling is ontworpen om de opbouw van keratine effectief te verwijderen om bacteriële en acne-laesies te verminderen. Werk af met een ontstekingsremmend groene theemasker dat krachtige helende antioxidanten levert en tegelijkertijd de huid voedt en hydrateert. De huid zal versterkt en helder aanvoelen.

Prijs: € 85,-

Hydraterende Lactaat Zuur Peel (droog, anti aging)

Deze behandeling is ontwikkeld om zacht en efficiënt te exfoliëren en tegelijkertijd de huid te hydrateren en verbleken. Deze doordachte behandeling gebruikt een geavanceerde AHA complex dat zacht genoeg is voor de meest gevoelige huiden, met als resultaat een frisse, gehydrateerde en stralende huid.

Prijs: € 95,-

OXYGEN RX

Dit is een ideale behandeling voor een onzuivere, met couperose of rosacea belaste huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van bovengenoemde huidproblemen tegenwerken. De Oxygen RX behandeling van Circadia werkt kiemdodend en is daarnaast vaatvernauwend en kalmerend.

 

Oxygen RX behandeling:          €   85,00

In combinatie met Peptide:               €   95,00

ISClinical

De intensief werkende iSClinical gezichtsbehandelingen geven de huid op een snelle en veilige manier een boost, fijne lijntjes en rimpels verminderen, de huid wordt verzacht en geëgaliseerd en cel vernieuwing wordt gestimuleerd. Het unieke van deze behandeling is de combinatie van de therapeutische maskers en een uitgebalanceerde combinatie van serums en crèmes.

Voor wie?

 • Alle leeftijden & huidtypes

Voordelen

 • Geeft je huid een boost
 • Perfect pre-party behandelingen (bruiloft, bijzondere gelegenheid, etc)
 • Egaliseert
 • Gezonde huid

Ik heb een feestje. Wanneer kan ik deze behandeling het beste doen?

Wij raden aan om de Fire&Ice of de Enzyme behandeling één dag van te voren te boeken. Dan krijgt je huid echt een boost en zie je er stralend uit!

iSClinical Fire & Ice behandeling          

Deze populaire gezichtsbehandeling is ontwikkeld om de cel vernieuwing snel te stimuleren. Ideaal om voor een speciale gelegenheid toe te passen zoals een bruiloft. Uw huid wordt egaal en stralend.

iSClinical Enzyme behandeling 

Deze uitgebreide luxe behandeling zorgt voor sensationele, mousserende tintelingen op de huid. Uw huid wordt onmiddellijk gevoed en geeft een gladder, soepel en stralend huidbeeld.

iSClinical Eye Bright behandeling         

De oogbehandeling bestrijdt fijne lijntjes, donkere oog kringen en oog wallen. Deze kan worden toegevoegd bij alle gezichtsbehandelingen, maar kan ook apart worden toegepast.

iS ClinicalDuurPrijs
IS Clinical Fire & Ice behandeling90 min.€110,-
IS Clinical Enzyme behandeling90 min.€110,-
IS Clinical Eye Bright behandeling15 min.€20,-

#Beaumore

Bekijk onze laatste posts op Instagram of deel jouw #beaumore moment

0

Typ en klik op Enter om te zoeken