Gezonde huid, mooie huid

Dit is bij Beaumore het allerbelangrijkst. Wij vinden dat een mooie huid verder gaat dan een ‘dure crème’ of een gezichtsbehandeling. Een mooie huid zou gelijk moeten staan aan een gezonde huid en dit is een ander uitgangspunt dan veel mensen gewend zijn. Schoonheidsspecialisme draait voor ons niet alleen om een perfecte huid. Het gaat erom dat er 3 factoren in balans zijn, namelijk:

  • De huid verzorgen met producten die bij uw huid passen
  • De huid behandelen met behandelingen die bij uw huid passen
  • Het lichaam VOEDEN waardoor de huid, het grootste orgaan van de mens, wordt ondersteunt

De eerste factoren passen bij de traditionele schoonheidsspecialist, het is de 3e factor die het uniek maakt. Daarom focussen we bij Beaumore ook op de gezondheid van het lichaam, want de huid weerspiegelt in veel gevallen hoe het met je gaat vanbinnen. Deze 3 factoren vormen een prachtige basis voor een gezonde, mooie huid.

Vanuit deze visie willen we graag via onze website, Facebook en Instagram meer vertellen over waarom een gezonde huid belangrijk is, hoe het lichaam nu eigenlijk werkt, praktische, leuke huid &voedingstips en andere belangrijke informatie. We hopen hiermee mensen te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen; JIJ bent de allerbelangrijkste persoon in je leven en jij verdient een gezond lichaam met een gezonde, mooie huid!

Liefs,

Het team van Beaumore

Leave a Comment

0

Typ en klik op Enter om te zoeken